2.150€ donated of 6.000€ goal

Având în vedere faptul că angajatul unei companii multinaționale sau al unei mari companii naționale are enorme responsabilități, multă presiune dar puțin timp pentru necesitățile sufletului,
Știind de asemenea că pe umerii lor stă în mare parte  creșterea economică a companiilor,

Vă propunem concerte inedite, punând fața în față angajații companiilor cu cea mai frumoasă muzică și cu cei mai buni artiști din țară. Ele se pot ține în locații precum săli de meeting mai mari sau în saloane unde se fac sesiuni de team-building. De fapt, oriunde e nevoie de noi și sunt întrunite cerințele de acustică și de dimensiuni. Toate concertele vor fi prefațate și comentate într-o maniera accesibilă, prietenoasă și documentată temeinic.
Proiectul va fi susținut muzical de  instrumentiști profesioniști ai Filarmonicii George Enescu precum și de soliști ai Operei Române.

În cadrul acestor concerte de câte o oră – o oră și jumătate, vom propune audienței muzica geniilor ce definesc muzica clasică, a celor ce au adus arta compoziției la nivelul cel mai de sus. Bach si Mozart.

classic-for-business

Johann Sebastian Bach este părintele muzicii și al muzicienilor. Muzica sa a devenit modelul structural pentru toți compozitorii ce au creat după el. Îmbogățind stilul baroc până la perfecțiune, Johann Sebastian Bach ne-a dăruit, prin lucrările sale, o muzică complexă, provocatoare prin dificultatea sa pentru interpreți, de o frumusețe melodică răpitoare și de o adâncime filozofică unică. Bach ne cufundă în gândurile noastre cele mai intime, ne luminează interior și ne face să medităm și să ne rugăm.

Wolfgang Amadeus Mozart l-a urmat. A adus muzica la un alt nivel, simplificând tehnica compoziției și revoluționând creativitatea. A fost un copil minune, stabilindu-se ca cel mai mare compozitor din vremea sa încă de la 16 ani. Muzica sa creează lumină, bucurie, umple prin gingășie și tandrețe sufletul și ne amintește despre clipele de bucurie, despre momentele fericite, despre dragoste, despre joacă și despre copilărie.

Vocaţia si menirea noastră este aceea de a promova cultura, de a educa şi îndruma publicul spre muzica valoroasă, care dăinuie. Am fi extrem de onoraţi să vă avem parteneri în acest proiect.

contact@fundatiaenescu.ro