1.210 € donated of 200.000 € goal

Oricum ii platiti, de ce sa nu ii platiti cui doriti dvs.
Nu uitati:
daca nu alegeti catre cine sa directionati cele doua procente din impozitul dumneavoastra, acesta va fi automat directionat catre stat.
Pe scurt:
Din orice venit, statul impoziteaza 16%. Din acestia, 2% pot fi directionati spre o entitate nonprofit. Astfel, banii nu ajung la stat, ci ajuta un ONG sa-si susina financiar activitatea. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod direct ce se intimpla cu impozitele dumneavoastra.
Procedura:
Formular 230 daca aveti venituri doar din salariu trebuie completat cu datele dvs, depus si semnat pana la data de 15 mai 2017. Formularul trebuie completat integral de mana si il puteti descarca de aici: Formular 230

Formular 200 daca aveti venituri si din alte surse pe linga cele din salariu (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc) trebuie completat cu datele dvs, semnat si depus pina la data de 15 mai 2017, puteti decarca de aici: Formular 200

Daca reprezentati o companie sau orice alta entitate juridica puteti directiona 20% din profit catre Fundatia George Enescu pentru care va multumim!
Dati click pe butonul donate sau accesati link-ul de mai jos:
www.paypal.me/enescufoundation

de asemenea puteti folositi datele noastre:

Fundatia George Enescu
C.I.F.14453761
Cod iban: RO77RNCB0071124962570001
B.C.R. sucursala Plevnei

Atentie!
Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat. Fisa fiscala nu trebuie obligatoriu atasata, dar pentru a optimiza procesul, este bine sa depuneti o copie impreuna cu formularul. Formularul poate fi trimis si prin posta, recomandat, pe adresa administatiei financiare de care apartineti.
Va multumim pentru sustinere !