10.100€ donated of 100.000€ goal

Ne dorim ca această serie de evenimente să devină un punct de referinţă pentru lumea muzicală românească, misiunea fundației este aceea de a aduce publicului meloman mari dirijori, solişti, mari voci ale muzicii clasice internaționale.First Class Music prezentare.006

Pentru a putea implementa o astfel de manifestare avem nevoie de parteneri care înțeleg cât de importantă este cultura pentru un popor, cât de necesar este să oferim publicului modele reale, evenimente de calitate care să educe, care să trezească interesul pentru performanță în domeniul artistic.

“First Class Music” este un concept care reunește o sumă de evenimente culturale și mondene de înaltă ținută. Ne adresăm personalităților societății românești și celor mai puțin cunoscuți, care, prin activitatea lor profesională și prin preocupările personale, contribuie la buna stare a comunității și care pot contribui, de asemenea, la promovarea culturii și valorilor artistice românești la cel mai bun nivel.

“First Class Music” este creat în jurul unui concert de muzică clasică în care interpretează artiști de talie internațională. Îmbinăm experiența spirituală a concertului cu socializarea și networking-ul de business pentru o seară specială și benefică pentru toți.60 copy2 copyOK1

Conceptul ”First Class Music” are o componentă socială foarte importantă având în vedere faptul că o parte din sumele realizate în urma vânzarii biletelor vor fi direcționațe în scopuri caritabile pentru a susține copiii talentați ai României și pentru a veni în sprijinul educării tinerei generații.

Acest lucru se va materializa prin cele două proiecte inițiate de Fundația George Enescu: “Talentul merită o șansă” și “Cultura prin muzică”.

FIRST CLASS ARTISTS care vor fi incluși în proiect sunt personalități de prestigiu în lumea muzicală internațională cum ar fi: Joshua Bell, Gennadi Roshdestvensky, Yuri Simonov, Valery Gergiev, Konstantin Scherbakov, Dmitri Bashkirov, Zubin Mehta, Sarah Chang, Gustavo Dudamel, Lang Lang, Radu Lupu, Ion Marin, etc.

Renumele concertelor de altădată a fost construit în timp prin organizarea unor evenimente de anvergură istorică, de prezența unor personalitățile marcante ale lumii muzicale internationale care ne-au făcut onoarea de a fi prezente pe scena Ateneului Roman de-a lungul vremii, meritul datorându- se atât artiștilor desăvârşiţi, cât şi a personalităţilor care au gestionat şi condus destinele culturii românești.

Vocaţia noastră este aceea de a promova cultura, de a educa şi îndruma în mod natural publicul spre muzica valoroasă, care dăinuie. Am fi extrem de onoraţi să vă avem parteneri în organizarea şi promovarea evenimentelor “First Class Music” iar pentru datalii vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de mail contact[at]fundatiaenescu.ro .

logo GEORGE ENESCU-02

Cu deosebită considerație,