Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Balul de caritate “LUMINA INIMILOR”

29/11/2014 @ 19:00 - 30/11/2014 @ 01:00 UTC+2

RON400

Minunile se produc atunci când ai aproape sprijin, pentru că înfăptuirile ce cuprind în ele suflet și schimbare, se fac împreună, din prietenie, din generozitate, din și prin fair play. Balul de caritate LUMINA INIMILOR, organizat pe 29 noiembrie, de către ROTARY VARANA FOCȘANI are ca scop exact acest precept.

Invitati speciali ai concertului pentru Balul de caritate “LUMINA INIMILOR” sunt soprana Nicole Mancas si baritonul Stefan Ignat.

Vrem să refacem, să regăsim, să ajutăm, împreună, pentru calitate, pentru viață, dăruind o speranță, o lumină pentru ca va fi să fie în viitor un centru de transfuzie modern, la standarde europene, reabilitat complet și dotat ca atare.

Dar scopurilor umanitare înalte li se adaugă întotdeauna și scopuri culturale memorabile. Tocmai de asta, pe lângă multe alte surprize artistice, partenerul cultural al evenimentului ce se va desfășura la Restaurantul Laguna Resort din Focșani este FUNDAȚIA GEORGE ENESCU.

Invitati speciali ai concertului pentru Balul de caritate “LUMINA INIMILOR” sunt soprana Nicole Mancaș si baritonul Stefan Ignat.

Aceasta fundație susține și promovează cauzele artistice, excelența în muzică și integrarea valorilor culturale românești într-un amplu și complex proces ce va defini România frumoasă, așa cum este ea. Ceea ce ne propunem și noi, ROTARY, prin programele motivaționale lansate în toamnă.

Și pentru că vorbim de excelență în arta interpretativă, în ținută, si în același timp și de contextul muzical al balului ROTARY, vă mărturisim că din partea FUNDAȚIEI GEORGE ENESCU, la balul LUMINA INIMILOR, va fi prezentă o orchestră de cameră, formată din virtuoși instrumentiști, care va naște atmosfera balurilor vieneze și care, în premieră, va interpreta o piesă reprezentativă pentru ceea ce înseamnă bunătate, prietenie, ajutor și ROTARY FOCȘANI.
Și le mulțumim pentru asta!

Iar pe voi vă așteptăm să ne fiți alături, căci cu zi ce trece locurile se împuținează!

invitatie Balul Lumina Inimilor_macheta ziar A5

Detalii

Începe:
29/11/2014 @ 19:00 UTC+2
Se termină:
30/11/2014 @ 01:00 UTC+2
Cost:
RON400
Eveniment Category:

Organizator

ROTARY VARANA FOCȘANI
Site web:
https://www.facebook.com/rotaryclubvaranafocsani

Loc de desfășurare

Restaurant “Laguna Resort”
Focsani, România + Hartă Google