Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de Anul Nou in stagiunea „ClassiCameral”

14/01/2015 @ 19:00 - 20:30 UTC+2

40RON

Miercuri 14 ianuarie 2015 ora 19:00 la Teatrul Elisabeta cu participarea extraordinara a trei artisti rafinati, proveniti din eleganta lume a muzicii de opera, care vor crea impreuna un moment special: baritonul Stefan Ignat, soprana Lacrimioara Cristescu si tenorul Liviu Indricau acompaniati de pianista Adina Cocargeanu.

Va invitam sa pasiti in noul an cu optimism si bucurie,

În acorduri frumoase de încântare și armonie!

Vă vor incânta auzul și văzul arii și scene din opere celebre reunite într-un regal muzical interpretate magistral de către cei trei artiști.

Veți fi purtați pe aripile muzicii lui Mozart ,Verdi, Lehar, Puccini, Gounod, Bizet, incheînd cu o surpriză pe care cei trei soliști au pregatit-o special pentru aceasta seară.

Baritonul Ştefan Ignat are în palmares roluri principale într-unele dintre cele mai cunoscute spectacole de operă. Este doctor în muzică şi câştigătorul unor distincţii importante, precum Premiul Ohanesian oferit de Forumul Muzical Român, Premiul Special al Guvernului Japonez sau Premiul Revistei Actualitatea Muzicală, obţinut, în 2006, pentru interpretarea rolului titular din opera „Oedipe” de George Enescu. De-a lungul carierei sale, artistul s-a implicat în acţiuni umanitare („de întrajutorare a semenilor mei”), susţinând constant concerte caritabile.

Tenorul Liviu Indricău a absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti la secţia Canto Clasic şi a urmat apoi cursuri de perfecţionare cu respectaţi muzicieni şi regizori, în cadrul proiectului european StudiOpera. Artistul are astăzi în palmares colaborări cu unele dintre cele mai prestigioase instituţii muzicale din ţară.

Durata spectacol: 1h 20’

Pret bilet: 30 lei/ 40 lei

Rezervari si informatii: 0727.703.703

Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe  www.bilet.ro

Afis 50x70 cm ClassiCameral Concert de Anul Nou

Detalii

Dată:
14/01/2015
Oră:
19:00 - 20:30 UTC+2
Cost:
40RON
Eveniment Category:

Organizator

Fundatia George Enescu
Telefon:
0741209926
Email:
contact@fundatiaenescu.ro
Site web:
fundatiaenescu.ro

Loc de desfășurare

Teatrul Elisabeta
Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Telefon:
0727 703 703
Site web:
http://www.teatrul-elisabeta.ro/newspost/concert-de-colinde-sunetul-craciunului