140,00 € donated of 140,00 € goal

În acest sens Fundația inițiază proiectul „Live Concerts” ce presupune preluarea online în direct și înregistrată a concertelor și evenimentelor culturale si artistice din orice locație, sală de concerte, piață publică, arenă, de pe teritoriul României și transmiterea acestora în direct la calitate Full HD cu sunet 5.1 în toata lumea cu o capacitate de vizionare simultană de peste 5 milioane de useri. De asemenea poate asigura și stocarea conținului video transmis în direct pentru vizionări ulterioare.

Acest lucru este posibil datorită parteneriatului pe care Fundația îl are cu Google și Youtube putând personaliza prin nume și conținut un număr nelimitat de canale pentru transmisii online.

Pentru prima data concertele din Festivalul George Enescu au fost transmise pe Youtube International si au putut fi vizionate pe plan mondial de milioane de oameni simultan.
George Enescu merita aceasta onoare si mult mai mult decat atat!!!
Acesta este un proiect al Fundatiei George Enescu in parteneriat cu Google, SRTV, Idilis, AvAudioSys, Nomenius, Artexim, carora le multumim pentru sustinere.”